Anne Marg Bakker

Anne Marg Bakker 2021-07-15T11:13:49+00:00

Vanaf mei 2021 ben ik als logopedist werkzaam bij de Praktijk voor Logopedie en Communicatie. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij deze logopediepraktijk en dat is van beide kanten goed bevallen. In maart 2021 ben ik afgestudeerd als logopedist. Ik heb voor Logopedie gekozen om een oude droom in vervulling te laten gaan. Tijdens mijn kindertijd ben ik in behandeling geweest bij een logopedist en daar heb ik fijne herinneringen aan.

Voordat ik besloot om logopedist te worden, heb ik verschillende beroepen uitgeoefend: docent, redacteur, journalist, inkoper bij een boekhandel en recent als contractbeheerder bij een bedrijf voor zorghulpmiddelen. Nu richt ik mijn aandacht volledig op logopedie en daar geniet ik erg van.

De behandelgebieden die op dit moment mijn voorkeur hebben zijn taal en spraak. In de toekomst wil ik graag afwijkende mondgewoonten (OMFT) en stemproblemen behandelen. Ik sta ervoor open om aan de slag te gaan met andere logopedische behandelgebieden.

Wat ik van belang vind, is dat een cliënt zich op zijn gemak voelt. Dat vormt de basis om vanuit verder te werken.