Imane El Ghanfoud

Imane El Ghanfoud 2021-11-18T16:19:12+00:00

Vanaf januari 2021 ben ik werkzaam bij de Praktijk voor Logopedie en Communicatie. Ik ben afgestudeerd in 2019. Daarna heb ik 1 jaar gewerkt in Amersfoort. Daarvoor was ik een aantal jaar werkzaam in de kinderopvang.

Ik ben logopedie gaan studeren omdat ik een voorliefde heb voor taal. Deze voorliefde is ontstaan doordat ik zelf meertalig ben opgevoed. Mijn moedertaal is Berbers, maar ik spreek ook (Marokkaans) Arabisch.

In mijn afstudeerscriptie heb ik onderzocht op welke manieren de adviezen die wij in de therapie geven het beste toegepast kunnen worden in de thuissituatie. In sommige culturen is bijvoorbeeld voorlezen of samenspelen niet gebruikelijk en dan wordt dat niet gedaan. Het samen zoeken naar activiteiten die passend zijn in de cultuur van het gezin vind ik dan ook een leuke uitdaging.

De behandelgebieden waar ik het liefst mee werk zijn: taal, spraak en OMFT. Echter, ik sta open voor het werken met alle behandelgebieden.

Ik vind het erg belangrijk dat de cliënten zich bij mij veilig en op hun gemak voelen. Alleen op deze manier kunnen wij vooruitgang boeken.