Marianne Verkooijen

Marianne Verkooijen 2020-07-22T15:30:16+00:00

Vanaf 2017 ben ik logopedist bij de praktijk voor logopedie en communicatie. Na een lange carriere als student in Nijmegen heb ik nu een Bachelor Geneeskunde, een Bachelor Logopedie en een Master Taal en Spraakpathologie op zak. Dit geeft me een unieke kijk op het lichaam in combinatie met taal, spraak en stemgebruik.

In de praktijk specialiseer ik me op het gebied van taalstoornissen in combinatie met meertaligheid, spraakproblematiek en reflexintegratie bij kinderen en volwassenen met problemen op het gebied van de sensorische informatieverwerking (KLIK HIER voor meer informatie over de verschillende behandelgebieden). Daarbij heb ik ervaring met het behandelen van slissen en een lage tongpositie met OMFT en zie ik veel mensen met klachten op het gebied van de stem.

In mijn ogen gaat communicatie verder dan alleen wat je hoort. Ook wat je ziet en wat je voelt is enorm belangrijk. Als een van die elementen is verstoord kan de interactie tussen de mens en zijn omgeving stroef lopen. Als logopedist kijk ik tijdens de behandeling naar het hele lichaam zodat de cliënt en zijn omgeving (weer) met elkaar in contact komen.