Tarieven

Tarieven 2022-01-12T14:26:54+00:00

De kosten van de logopedische behandeling worden bij kinderen tot 18 jaar vanuit het basispakket volledig vergoed door uw zorgverzekering. In de meeste gevallen worden de behandelingen direct door ons gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar. Met ONVZ, Zorg en Zekerheid, CZ, OHRA en Nationale Nederlanden hebben wij dit jaar geen contract afgesloten. Wanneer u bij een van deze verzekeraars bent aangesloten krijgt u de logopedie nog steeds (gedeeltelijk) vergoed, maar zult u het bedrag eerst zelf moeten voorschieten. Neem contact met ons op als u vragen heeft over de vergoeding. KLIK HIER voor een overzicht van de tarieven voor ongecontracteerde zorg.

Na de 18e verjaardag wordt de logopedische behandeling nog steeds vergoed vanuit de basisverzekering. Wel wordt het eigen risico hier eerst bij aangesproken. Raadpleeg uw polis of neem contact op met uw verzekeraar voor de precieze vergoeding van de behandelingen.

De zorgverzekeraars bepalen elk jaar opnieuw de tarieven voor de logopedische behandeling. KLIK HIER voor een volledig overzicht van de huidige tarieven per zorgverzekeraar.